Ideaal voor 

het digitale

klaslokaal

Smartcharge
Laptopkarren en laadkasten

Smartcharge producten zijn ontwikkeld om het digitale klaslokaal te helpen organiseren. 

Alles netjes op één plek efficient opladen en makkelijk van lokaal naar lokaal te vervoeren. Ook alle adapters en kabels, zonder wirwar opgeborgen.

Slim opladen

Wanneer er te veel laptops tegelijk aan het stroomnet worden gekoppeld treed er een piekspanning op. Deze kan de automaat in de stoppenkast triggeren. In de laptopkar zit een oa. een piekspanningsbegrenzer die  dit voorkomt. Verder meet de software of alle laptops tegelijk opgeladen kunnen worden, of dat het verstandiger is eerst een deel op te laden.

Veilig opgeborgen​

Wanneer kostbare laptops of tablets niet in gebruik zijn, moeten ze makkelijk achter slot zijn op te slaan. Bij de Smartcharge producten is dit goed doordacht, zodat dit dagelijks praktisch toe te passen is.

Assortiment

Bekijk het volledige assortiment van Smartcharge producten in onze productcatalogus. Alt zet zich in voor een eerlijke, inclusieve toekomst – een toekomst waarin iedereen gelijke kansen heeft. Dat doen we met producten die de dagelijkse praktijk beter maken. En makkelijker. Control. Alt. Create.

Contact en support

Wij horen graag van onze klanten en hun ervaringen met onze producten. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen voor vragen of support.

Reseller worden

Alt distribueert Smartcharge producten door heel Europa, wij houden ruime voorraden en zijn daardoor in staat snel te leveren. Vul ons reseller formulier in en kom met ons in contact.