Wij stoppen de soft in hardware en de hulp in hulpmiddel.

Wat is HelpKidzLearn?

Een online software collectie van 100+ toegankelijke activiteiten voor jonge leerlingen en leerlingen van het speciaal onderwijs. De interactieve activiteiten stimuleren studenten om te kijken, luisteren en reageren.
Deze activiteiten forceren de leerling om vroeg keuzes te maken, hierdoor is het een ideale tool om zelfvertrouwen op te bouwen, om de spreekvaardigheid en taalkundigheid te ontwikkelen.

Choose It! Maker 3

Ontwikkel, verander en speel uw gepersonaliseerde leermaterialen af en download de oefeningen op uw PC, Mac, iPad of Android tablet!
Creëer uw gepersonaliseerde oefeningen door foto’s, symbolen, text and geluid te veranderen in: 

  • Oorzaak en gevolg activiteiten
  • Vraag en antwoord activiteiten
  • Spelletjes
  • Quizzen en meer…

Insight

Dé intelligente analytische leertool voor kinderen met speciale behoeftes

Insight is het eerste intelligente leersysteem dat op het gebied van zicht en cognitief gedrag een objectieve en gedetailleerde meting en analyse kan uitvoeren, door het gebruik van de eye gaze technologie.
De software beschikt over interactieve leeractiviteiten, die in kleine stapjes op het juiste niveau en de juiste snelheid, afhankelijk van de individuele leerstijl kunnen worden aangepast.

Over ons

Alt zet zich in voor een eerlijke, inclusieve toekomst – een toekomst waarin iedereen gelijke kansen heeft. Dat doen we met producten die de dagelijkse praktijk beter maken. En makkelijker. Control. Alt. Create.

Contact en support

Wij horen graag van onze klanten en hun ervaringen met onze producten. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen voor vragen of support.

Reseller worden

Wij worden er gelukkig van, als onze producten de wereld over gaan. Daarom werken we samen met een wereldwijd resellernetwerk. Ga met ons in gesprek om de mogelijkheden te verkennen.