Doelgerichter onderwijs door onze unieke IT oplossingen.

Klaar voor het onderwijs van morgen met onze Clevy leer- en hulpmiddelen en efficiënte opslag en beheer mogelijkheden voor laptops en tablets

Clevy toetsenborden en accessoires

Voor zowel het spelenderwijs aanleren van toetsenbord vaardigheden als voor een breed spectrum van toetsenbord gebruikers met speciale behoeften biedt onze unieke lijn van Clevy producten een perfecte oplossing. Daarnaast garanderen onze robuuste en in volume begrensde hoofdtelefoons verantwoord luisteren naar bijvoorbeeld MP3 speler of PC.

Smartcharge it!

Onze trolley is de perfecte aanvulling op het digitale klaslokaal. Door de handige indeling van dit veelzijdige apparaat kunnen maar liefst 32 devices tot 15,6“ opgeborgen en opgeladen worden. Doordat de trolley vrij compact is, neemt het apparaat tevens weinig ruimte in. Daarnaast beschikt de trolley over een intelligent laadsysteem met een overspanningsbeveiliging om de stroombelasting te verminderen.

ABC Maestro

ABC Maestro is een uniek software programma, bedoeld om spelenderwijs te leren typen en woorden maken. Sluit bovendien perfect aan op het Clevy Keyboard!

HelpKidzLearn

Een uitgebreide collectie van toegankelijke activiteiten voor jonge leerlingen en leerlingen met additionele behoeftes.

Contact en support

Wij horen graag van onze klanten en hun ervaringen met onze producten. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen voor vragen of support.

Reseller worden

Wij worden er gelukkig van, als onze producten de wereld over gaan. Daarom werken we samen met een wereldwijd resellernetwerk. Ga met ons in gesprek om de mogelijkheden te verkennen.